Close sidebar
Close sidebar

Mii de familii din Bacău au rămas fără căldură în mijlocul iernii! Bătrânii au avut cel mai mult de suferit

In toiul primei luni de iarna, cand frigul musca tot mai tare, mii de familii din Bacau stau fara caldura in case din pricina unei avarii. Multi dintre cei care rabda de frig sunt batrani care nu isi permit sa cumpere aeroterme.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Maria Rosu are 68 de ani si locuieste intr-un bloc care e racordat la sistemul centralizat de incalzire. Noaptea trecuta, a salvat-o de la inghet.. ceaiul fierbinte!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

6 000 de familii sunt in aceeasi situatie disperata. Fara sa aiba vreo explicatie, oamenii n-au incotro si rabda.

Frig ca afara e si in doua scoli. Ca elevii sa nu inghete de frig, conducerea a scurtat orele. De vina e o teava sparta. Muncitorii lucreaza la ea, insa n-au reusit sa o repare.

Conducerea societatii care furnizeaza agentul termic promite ca avaria va fi remediata in aceasta seara. Cei afectati vor avea caldura abia de maine cand intreaga instalatie de conducte se incarca.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI