Într-un videoclip publicat de Direcţia Generală de Informaţii (GDI), serviciile speciale ale Emiratului Islamic (nume dat de talibani  regimului lor), mai mulţi agenţi în uniformă sunt filmați în timp ce golesc mai multe butoaie într-un canal.

Citeste si: Un bărbat este de negăsit după ce a fost arestat de talibani

"Musulmanii ar trebui să se abţină de la producerea şi furnizarea de alcool"

GDI a precizat într-un comunicat că 3.000 de litri de alcool au fost confiscaţi şi distruşi în urma unei operaţiuni într-un cartier al capitalei afgane, în urma căreia trei bărbaţi au fost arestaţi. "Musulmanii ar trebui să se abţină de la producerea şi furnizarea de alcool", este mesajul transmis în videoclip.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Haosul continuă în Afganistan, un reporter și un cameraman au fost bătuți de talibani

Consumul și vânzarea de alcool au fost interzise

Vânzarea şi consumul de alcool au fost deja interzise sub regimul anterior susţinut de Occident, însă talibanii, cunoscuţi pentru viziunea lor foarte strictă asupra islamului, au intensificat represiunea de la preluarea puterii la mijlocul lunii august.

De asemenea, Ministerul pentru Promovarea Virtuţii şi Prevenirea Viciului a emis mai multe recomandări privind reducerea drepturilor femeilor.

Citeste si: Talibanii îi avertizează pe americani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si