Pe Facebook a fost lansată o petiţie online în care se cere pedeapsa pe viaţă pentru Robert Gabriel Berechet, după ce acesta şi-a torturat fără milă fosta iubită, care ieri a împlinit vârsta majoratului.

În scurt timp de la iniţiere, petiţia s-a viralizat şi a strâns aproape 5.000 de semnături în doar câteva ore. În prezent, iubitul-călău din Ploieşti se află în spatele gratiilor, în timp ce victima lui s-a întors la mama ei acasă, în judeţul Buzău.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

”Închisoare pe viata merita bestia cu chip de om cum sa chinui o fata asa...”, ”Bătut şi el la fel cum a făcut cu fata,ca să vadă cum e”, ”La inchisoare cu El nimeni nu are voie sa Loveasca sau sa judece. Singurul Este Numai bunul Dumnezeu”, au fost câteva dintre comentariile de pe reţelele de socializare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si