Ultimele proteste sunt generate de numirea controversatului politician Stephen Bannon intr-o pozitie cheie in noua admnistratie de la Casa Alba. Multi protestatari se tem ca miliardarul republican va propune mai multi nationalisti albi in pozitii cheie in administratia sa prezidentiala.

In Los Angeles, autoritatile estimeaza ca aproximativ 4.000 de studenti au iesit din salile de curs pentru a protesta fata de victoria lui Donald Trump. Republicanul este acuzat ca a promis deportarea a 11 milioane de imigranti ilegali si ridicarea unui zid la granita dintre Mexic si Statele Unite, informeaza News.ro.

In Seattle, alti 2.000 de studenti nu au participat luni la cursurile din peste 20 de licee si scoli generale.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Autoritatile din Portland, Montgomery si San Francisco s-au confruntat cu aceeasi problema, sustinand ca elevii si studentii au preferat sa protesteze decat sa vina la scoala.

Zeci de mii de persoane au protestat in orase precum New York si Los Angeles fata de victoria inregistrata de Donald Trump. Republicanul a reusit sa obtina mai multi electori, desi a primit cu peste jumatate de milion de voturi mai putin decat rivala democrata Hillary Clinton.

Donald Trump a lansat un apel la unitate si pace, iar liderii democrati au sustinut ca miliardarul republican trebuie sa aiba cele mai bune sanse pentru a transforma Statele Unite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si