Close sidebar
Close sidebar

Mii de studenti americani continua protestele anti-Trump. Protestatarii au ocupat strazile din mai multe metropole si scandeaza: "Nu este presedintele meu"

Mii de studenti au continuat sa protesteze luni noaptea fata de victoria inregistrata in alegerile prezidentiale de Donald Trump, in timp ce demostratiile zilnice au intrat in a doua saptamana consecutiva. Protestatarii au ocupat strazile din mai multe metropole pentru a scanda ”nu este presedintele meu”, iar studentii au evitat sa mearga la cursuri, transmite Reuters.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Ultimele proteste sunt generate de numirea controversatului politician Stephen Bannon intr-o pozitie cheie in noua admnistratie de la Casa Alba. Multi protestatari se tem ca miliardarul republican va propune mai multi nationalisti albi in pozitii cheie in administratia sa prezidentiala.

In Los Angeles, autoritatile estimeaza ca aproximativ 4.000 de studenti au iesit din salile de curs pentru a protesta fata de victoria lui Donald Trump. Republicanul este acuzat ca a promis deportarea a 11 milioane de imigranti ilegali si ridicarea unui zid la granita dintre Mexic si Statele Unite, informeaza News.ro.

In Seattle, alti 2.000 de studenti nu au participat luni la cursurile din peste 20 de licee si scoli generale.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Autoritatile din Portland, Montgomery si San Francisco s-au confruntat cu aceeasi problema, sustinand ca elevii si studentii au preferat sa protesteze decat sa vina la scoala.

Zeci de mii de persoane au protestat in orase precum New York si Los Angeles fata de victoria inregistrata de Donald Trump. Republicanul a reusit sa obtina mai multi electori, desi a primit cu peste jumatate de milion de voturi mai putin decat rivala democrata Hillary Clinton.

Donald Trump a lansat un apel la unitate si pace, iar liderii democrati au sustinut ca miliardarul republican trebuie sa aiba cele mai bune sanse pentru a transforma Statele Unite.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI