Interior luminos, cu pereți și podele din lemn masiv, care fac din această vilă superbă un adevărat cămin călduros. Este casa actorilor Mila Junis și Ashton Kutcher. Ambii pasionați de design interior, au vrut ca noua lor casă să semene cu un bătrân hambar, ca să le trezească mereu amintirile din copilărie. Au adus apoi detalii eclectice.

Citește și: Mai multe persoane au murit în urma unui incendiu la o casă de vacanță pentru persoane cu dizabilități în Franța

Mila Kunis, actriță: „Am început de fapt de la acest candelabru, care ni s-a părut că e prea ostentativ. Așa că ne-am gândit: „Cum să-l facem să fie mai puțin ostentativ? Hai să construim un hambar în jurul, lui”. Și a funcționat, nu? Arată fabulos!”

Mila Kunis și Ashton Kutcher și-au ales o casă departe de ochii lumii

Nu au vrut o casă care să bată la ochi, tocmai ca să-i reprezinte. Cei doi actori sunt figuri extrem de discrete în lumea mondenă. De altfel, Mila Kunis nici nu folosește social media.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Mila Kunis, actriță: „Nu știu dacă tu le spui asta copiilot tăi, dar eu le spun: „Uite, nicio decizie în viață nu e permanentă, în afara celor pe care le postezi pe internet. Orice ai face, poți să-ți ceri scuze, poți să-ți repari greșelile, să devii mai bun, dar dacă a ajuns pe internet, aia e!”

Mila Kunis și Ashton Kutcher sunt împreună de 11 ani și au o fetiță de 8 ani și un băiețel de 6.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si