Milan Valicec (24 de ani), Andrei Pescaru (20 de ani) şi Daniel Venter au murit arşi de vii, după un groaznic accident.

Cei trei băieţi şi-au găsit sfârşitul tragic sâmbătă seara, în localitatea Gheghie, din judeţul Bihor. Maşina în care se aflau era proprietatea lui Milan, dar o conducea Andrei. Lipsa de experienţă şi viteza excesivă au dus la întreaga tragedie. Băiatul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-au lovit frontal de un TIR.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Ce a urmat este de-a dreptul dramatic: coliziunea a declanşat un incendiu puternic, iar cei trei tineri au murit carbonizaţi. Paginile de Facebook ale celor trei băieţi sunt pline de mesaje de condoleanţe. "Prea tineri ca să plece dintre noi. Ne-au lăsat cu durere în suflete. Tristeţe şi suferinţă! Dumnezeu să vă odihnească în pace. O să ne fie dor de voi", a scris un prieten al celor trei, Raul. "Trei suflete nevinovate, trei îngeri... Dumnezeu să vă odihnească în pace", a scris o altă tânără.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a lămuri toate aspectele care au dus la producerea accidentului.

sursa foto: Ebihoreanul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si