Abramovici a aterizat în capitala rusă la bordul unui avion privat, înmatriculat LX-RAY. Avionul a decolat luni seară din Israel și a făcut escală la Instanbul. Presa internațională a difuzat o fotografie cu miliardarul în salonul VIP al aeroportului Ben Gurion din Tel Aviv.

Citeste si: Război în Ucraina- 20 de zile de bombardamente

Aparatul Gulfstream G650ER, în valoare totală de 65 miliarde de dolari, aparține lui Roman Abramovici.

Roman Abramovici este unul dintre cei șapte oligarhi ruși sancționați joia trecută de guvernul britanic, în cadrul măsurilor dispuse la adresa lui Putin.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Mai multe rusoaice s-au filmat în timp ce plâng după ce au rămas fără contul de Instagram, în urma sancțiunilor: „Este regimul Putin”

Miliardarului i s-a interzis să deruleze afaceri în Marea Britanie

De asemenea, i s-a interzis să deruleze afaceri în Marea Britanie și nu mai poate continua procesul de vânzare a echipei de fotbal Chelsea.

Citeste si: Staţia de metrou Lukyanivska din Kiev a fost ţinta unui bombardament

Omul de afaceri are cetățenie israeliană în 2018, după ce s-a confruntat cu amânări în demersul de reînnoire a vizei.
Israel, destinația intermediară pe traseul lui Abramovici spre Moscova, încă nu a dispus sancțiuni la adresa oligarhilor ruși.

Un american a declarat că Putin ar trebui să fie ucis

Un american a declarat, la începutul lunii, că Putin ar trebui să fie ucis de propriul popor. Lindsey Graham anunță că cine ar face acest lucru curajos ar aduce un beneficiu țării, dar și întregii lumi. Senatorul american consideră că acest război se va finaliza, doar atunci când cineva îl va ucide pe președintele rus.

Citeste si: Rușii au recrutat peste 40.000 de sirieni. Ei nu au fost încă transferaţi pe frontul din Ucraina

Lindsey Graham afirmă că Putin ar trebui omorât chiar de poporul său.
Senatorul american consideră că acest război se va finaliza, doar atunci când cineva îl va ucide pe președintele rus. Lindsey Graham afirmă că Putin ar trebui omorât chiar de poporul său.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si