Magnatul media Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani a decis să se căsătorească din nou, la vârsta de 92 de ani! Se pare că vârsta este doar un număr și nu poate sta niciodată în calea fericirii.

Unde va avea loc nunta miliardarului?

Joi, biroul domnului Murdoch a declarat că acesta intenționează să se căsătorească cu iubita sa, Elena Zhukova, 67 de ani, un biolog molecular pensionar cu care a început să se întâlnească încă din în vară.

Detaliile nunții ar fi fost deja stabilite. Evenimentul grandios va avea loc în luna iunie și ar culmina o călătorie romantică, informează New York Times. Totodată, invitațiile ar fi fost deja trimise, iar nunta va avea loc la podgoria și domeniul din California al domnului Murdoch, Moraga, California, în zona golfului San Francisco. 

Căsătorie Rupert Mudoch

El este Rupert Mudoch și viitoarea lui soție.

[Sursa foto: X]

Citește și: Alertă globală! Boala Papagalului face ravagii în Europa

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Și trecutul acestei femei ar fi unul tumultos. Aceasta și-a dedicat întreaga viață studiului, ia fiind studentă inclusiv la Universitatea din California, Los Angeles. După ce a venit în Statele Unite de la Moscova spre sfârșitul Uniunii Sovietice, fostul ei soț, Alexander Zhukov, a devenit un investitor miliardar în domeniul energiei (în prezent, el locuiește la Londra ca cetățean britanic).

Fiica sa, Dasha Zhukova s-a făcut remarcată în lumea artei și a fost căsătorită cu oligarhul rus Roman Abramovici. 

După ce a divorțat de Jerry Hall, modelul și fosta soție a lui Mick Jagger, în vara anului 2022, Rupert Mudoch s-a logodit cu Ann Lesley Smith, un medic stomatolog pensionar, în primăvara anului 2023. El a rupt însă brusc această logodnă după aproximativ două săptămâni.

Căsătorie Rupert Mudoch

El este Rupert Mudoch și viitoarea lui soție.

[Sursa foto: X]

Citește și: Turcia încearcă să negocieze o soluție de pace între Rusia și Ucraina. Întâlnire Erdogan- Zelenski

Domnul Murdoch a făcut și un anunțat important! Acesta a spus că se retrage din funcția de șef al afacerilor sale anul trecut, păstrând un rol emerit, în timp ce fiul său Lachlan a preluat frâiele. Acțiunile imperiului îi aparțin lui și celor patru copii mai mari ai săi- unul cu prima sa soție, Patricia Booker, ceilalți trei cu cea de-a doua soție, Anna Murdoch Mann. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si