Peste 800.000 de persoane au primit recomandarea de a rămâne în locuințe până pe 30 octombrie. Orașul Zhengzhou a fost, de asemenea, afectat. Restricțiile vin în condițile în care este a treia zi consecutivă cu peste 1.000 de cazuri de infectări.

Citeste si: Un român suspectat de infecţie cu bacilul care provoacă boala antrax, internat la spital. Ce spun autoritățile

Din data de 24 octombrie, 28 de orașe din China au aplicat restricții.
La începutul acestei săptămâni, școala în format fizic și servirea mesei la restaurante au fost suspendate în centrul din sudul Chinei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Simptomatologia Covid-19 suferit mai multe schimbări. Experții fac avertizări că valul 7 ar putea fi atins în două săptămâni

Simptomatologia Covid-19 suferit mai multe schimbări. Experții fac avertizări că valul 7 ar putea fi atins în două săptămâni

Situație asemănătoare și în România. Experții spun că e posibil ca țara noastră să atingă valul 7 în aproximativ două săptămâni.

Simptomatologia generală Covid-19 a suferit schimbări, iar acest lucru este raportat de administratorii unei aplicații din Marea Britanie. 

Citeste si: VIDEO- Două virusuri respiratorii banale au creat un virus hibrid care duce la pneumonie acută

Patru simptome sunt prezente la toți pacienții infectați: tuse persistentă, cefalee, durerri de gât, rinoree, iar al cincea simptom, spune medicul, depinde dacă persoana este vaccinată sau nu.

„În mai, riscul de long COVID (cu variantele inițiale Omicron) era de 20%. Per ansamblu, toată istoria începe să semene cu o  viroză respiratorie  tipică. Lucru bun, pentru că asta înseamnă că poate o să avem un virus de care să nu ne mai pese. La fel ca și celelalte patru coronavirusuri tradiționale”,  susține dr. Cristian Apetrei. 

Citeste si:  Bilanț coronavirus 27 octombrie: 478 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si