Care au fost ultimele cuvinte ale românului

Ultimele cuvinte înregistrate rostite de Dan Petrescu îi confirmă atitudinea de om hotărât, determinat să rezolve problemele și abia apoi să discute. Ar fi cerut să revină pe aeroport, dar nu i-a alertat pe cei din turnul de control.

TURNUL DE CONTROL MILANO LINATE: "De ce ați deviat? Pentru a evita turbulențele?"

DAN PETRESCU: "Nu!"

În acele momente, pilotul român știa că el și pasagerii săi sunt în pericol. Avionul era tot mai greu de controlat. Dar nu s-a încurcat în vorbe. Încăpățânarea utilă în afaceri a fost o greșeală în aviație, spun piloții profesioniști.

Citeste si: Avion prăbușit la Milano. Doi români morți

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„L-a întrebat de ce are devieri de la ruta de plecare, acel „nu” sec este diferența dintre un pilot profesionist și un hobbyist. Unul profesionist ar fi zis SOS, SOS.”, a declarat Cezar Osiceanu, pilot profesionist, pentru Știrile Kanal D. 

Citeste si: Operatorii aerieni europeni au decis să returneze contravaloarea biletelor de zbor anulate în perioada pandemiei

Însă miliardarul era făcut din cu totul alt material. A construit o avere uriașă cu propriile forțe. A investit în imobiliare construind blocuri sau ridicând hale pe care ulterior le închiria hipermarketurilor. A fost partenerul lui Ion Țiriac în mai multe afaceri. Marele tenismen a recunoscut că, de fapt, Petrescu ar fi cel mai bogat român.

8 persoane au pierit în tragedia aviatică de la Milano

În avionul care s-a făcut scrum duminică, la Milano, au pierit 8 persoane. Soția miliardarului și fiul acestuia. Un copil de numai un an și jumătate, părinții lui și bunica. Mama avea numai 34 de ani și era fiica regretatului comentator Miki Alexandrescu. Un alt prieten de-al lui Dan Petrescu, cetățean candian, a murit și el. Ipoteza anchetatorilor italieni este că motorul avionului s-a oprit în zbor.

Citeste si: Care au fost ultimele cuvinte ale lui Dan Petrescu, înainte ca avionul pe care îl pilota să se prăbușească? Turnul de control a încercat să ia legătura cu milionarul: "De ce te-ai abătut din drum?"

Urmăriți materialul întreg în cadrul Jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si