Doina Cepalis impreuna cu fiica sa au infiintat o fundatie, si prin aceasta a adunat acesti copii fara posibilitati materiale, unii chiar copii ai strazii, carora le ofera casa si masa, precum si educatie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„De unde stiti? Nu as fi vrut sa se afle acest lucru... E normal ce fac eu. Daca reusesti in viata, e normal sa dai si ceva inapoi comunitatii“,  marturiseste Doina Cepalis. Deruleaza acest proiect cu maxima discretie de circa 3 ani, iar unii din copiii ei, care foarte probabil altfel s-ar fi ratat, sunt acum premianti la scoala, relateaza  Ziarul de Iasi.

"Nu e suficient sa hranim acesti copii, trebuie sa le oferim si educatie. Am luat copii care sunt crescuti de bunici, care nu au ambii parinti ori care au un singur parinte si e bolnav, ori cu handicap. Am pus un pariu. Toata lumea spune ca acesti copii strazii se intorc in strada. Am vrut sa demostrez ca nu e asa. Daca le oferi dragoste si educatie, ei nu se mai intorc in strada.

Se intorc in societate“, spune antreprenoarea.

Citeste intreaga poveste AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si