Astăzi este o zi grea pentru zeci de vedete din România. Este condus pe ultimul drum Alex Faur, milionarul excentric pentru care multe vedete au făcut apel zilele trecute. Boala l-a răpus în numai trei săptămâni, iar în urma sa rămân multe întrebări fără răspuns.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Îmi pare extrem de rău... aici. Eu nu înţeleg de ce nu a mers să se trateze în străinătate", a spus Mircea Bărbulescu, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Alex Faur, în cadrul unei emisiuni TV.

Alex a preferat să îi menajeze pe cei dragi

Alex Faur avea 40 de ani şi toată viaţa înainte, însă din cauza unei boli nemiloasă acesta a încetat din viaţă, fără să se mai poată face ceva pentru el. Prietenii și familia au fost menajați de către Alex, care nu a vrut să îi împovăreze cu problema sa.

Nu ştia nimeni de problema lui. A ţinut informţia pentru el, dar poate am fi putut face ceva dacă ştiam mai devreme. De două trei săptămâni am aflat. El zicea că vrea să plece pe picioare de acolo. Era foarte pozitiv. El răspundea la mesaje, oamenii nu credeau că este într-o stare atât de gravă.

Am avut pe cineva care mergea foarte des la el. Mereu ne spunea că vrea să înceapă o viaţă nouă. A fost un om foarte vesel şi încerca să binedispună pe cei din jurul lui. Nu ştiu dacă a avut vreun regret, dar ştiu că a avut prbleme după ce şi-a pierdut mama. Alex şi-a ţinut capul sus", a mai spus acesta zilele trecute.

Alex Faur va fi înmormântat la ora 13.00, la cimitirul Bellu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si