Close sidebar
Close sidebar

Milionarul din Brașov care și-a ucis bunica și spunea despre el că este Dumnezeu, lăsat liber după 2 ani de internare la Psihiatrie

Dan Cămârzan, milionarul din Brașov care și-a ucis bunica în vârstă de 93 de ani, în luna mai 2019, este din nou în libertate după ce timp de doi ani a stat internat într-un spital de Psihiatrie. Eliberarea sa vine în contextul în care un alt bărbat cu probleme psihice grave și-a ucis cinci membri ai familiei, la Bascov, Argeș.

Sorin Negru,

Dan Cămârzan, milionarul criminal din Brașov, liber după doi ani de la uciderea bunicii sale

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit presei locale, Dan Cămârzan și-a făcut praf averea de aproape 30 de milioane de euro. Procurorii nu au reușit să finalizeze ancheta pentru că le-a fost imposibil să înțeleagă ceva din explicațiile inculpatului.

Citeste si: Ce spun psihologii despre cumplita crimă din Bascov?

Dan Cristian Cămârzan, unul dintre cei mai bogați români în 2010, an în care a fost prezent chiar și în Top Forbes 500, a ocupat o ”rezervă” la Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță Ștei.

Citeste si: VIDEO| Criminalul din Bascov a plănuit pas cu pas masacrul. "A scris în jurnalul său că-i va ucide pe toți cinci"

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Milionarul din Brașov a fost trimis acolo de judecători în august 2019, la trei luni după ce și-a ucis bunica în vârstă de 93 de ani, potrivit NewsBV.ro.

Cum a fost pus în libertate un criminal cu probleme psihice grave

Potrivit Fanatik.ro, Judecătoria Beiuș a admis luna trecută cererea lui Dan Cămârzan de înlocuire a măsurii de siguranță a internării medicale la Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță Ștei.

Magistrații au dispus liberarea sa din spital fără nicio altă restricție în afară de obligarea acestuia de a urma tratament medical ambulator. Decizia a venit în baza unei expertize medico-legale, emisă de Institutul de Medicină Legală Timișoara pe 18 mai 2022.

Dan Cămârzan și-a sugrumat bunica de față cu mama lui

[Sursa foto: Arhiva KanalD]

Dan Cămârzan crede că e "trimisul lui Dumnezeu"

Cămârzan este acuzat că și-a ucis bunica, în vârstă de 93 de ani, pe 6 mai 2019, pe fondul unui conflict spontan. 

În 2017, cu doi ani înainte de a-și ucide bunica, bărbatul și-a deschis un canal de Youtube numit ”I am God”, prin intermediul căruia susținea că este trimisul lui Dumnezeu și că Dumnezeu lucrează prin el.

Procurorii care au anchetat crima comisă de Dan Cămârzan și care l-au audiat pe acesta s-au declarat depășiți de situație. Milionarul a continuat să spună că el este ”alfa și omega”, Dumnezeul lor etc

Cămârzan era adeptul unei așa-zise secte a ”Suveranilor născuți vii”, avea zeci de filmări pe Youtube în care spunea că este Dumnezeu, fuma marijuana și părea că vorbește fără sens.

Milionarul, pe vremea când era în Topul Forbes 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI