Milionarul Ioan Neculaie a fost condamnat definitiv săptămâna trecută la 2 ani și două luni de închisoare cu executare. După fuga din țară, Ioan Neculaie și-a schimbat înfățișarea în speranța că nu va mai putea fi recunoscut. Omul de afaceri s-a operat la față, și-a vopsit părul și barba, astfel că acum arată mai tânăr.

Citeste si: Cei doi polițiști din Arad care au jefuit casa unei bătrâne de 87 de ani și au plecat cu 300.000 de euro din seif și-au primit pedeapsa

Ioan Neculaie a fost dat în urmărire în urmă cu o săptămână, după ce Curtea de Apel Braşov l-a condamnat la închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, iar condamnatul nu a fost găsit pentru punerea în executare a sentinţei.

Pentru ce a fost condamnat Ioan Neculaie la închisoare

Vineri, 21 ianuarie, Curtea de Apel Brașov s-a pronunțat în dosarul în care fostul patron de la Brașov a fost acuzat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Decizia a fost ca Ioan Neculaie să săvârșească doi ani și două luni de închisoare cu executare, dar omul de afaceri era de negăsit, astfel că a fost dat în urmărire generală de Poliția Română.

Ioan Neculaie urmează să fie adus în ţară, unde îşi va executa pedeapsa.

 

[Sursa foto: Politia Romana]

Mesajul transmis de Poliția Română

”Având în vedere mandatul de executare a pedepsei închisorii, emis la data de 21.01.2022, pe numele numitului Neculaie Ioan, condamnat definitiv la o pedeapsă cu închisoarea, de 2 ani şi 6 luni cu executare, pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor, în urma activităţilor investigative efectuate de IPJ Braşov, cu

sprijinul comenzii IGPR, în colaborare cu DOS, DIC, CCPI, Centrul SELEC, poliţiştii greci, coordonaţi de şeful ENFAST din nordul Greciei, astăzi, 29.01.2022, au depistat persoana urmărită pe numele căreia fusese emis un mandat european de arestare şi au condus-o la sediul organului competent, în vederea confirmării şi punerii în executare a mandatului”, a anunţat IGPR, potrivit News.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Cum arată de fapt omul de afaceri Ioan Neculaie? Milionarul și-a schimbat înfățișarea cu ajutorul intervențiilor chirurgicale

Ioan Neculaie era dat în urmărire internațională

Neculaie a mai fost condamnat pentru aceeaşi infracţiune, dar şi pentru omor din culpă, fiind eliberat condiţionat în vara anului 2018. Și la condamnarea anterioară, Neculaie a încercat să fugă din țară, dar a fost prins la Vama Giurgiu. 

Citeste si: VIDEO- Miliardarul Ioan Niculaie îi cere banii înapoi fostei logodnice

Poliţia Română a făcut publice semnalmentele lui Ioan Neculaie pe pagina de web a instituţiei la secţiunea  „persoane urmărite”, acesta fiind dat în urmărire pentru punerea în aplicare a unui mandat de executare a doi ani şi două luni de închisoare. 

Noul look al lui Ioan Neculaie

Poza cu  Ioan Neculaie  folosită de site-ul Poliției Române la categoria urmăriți general nu este relevantă în prezent. În realitate, omul de afaceri are o cu totul altă înfățișare după numeroasele intervenții chirurgicale. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Semnalmentele ce reies din fotografiile după care este căutat nu sunt aceleași cu cele pe care le are în prezent.

Chipul fostului patron al FC Brașov este cu mult mai întinerit, fața alungită, iar forma ochilor și a bărbiei sunt modificate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si