Ioan Niculae intentioneaza sa vanda unul dintre avioanele companiei sale si a luat deja legatura cu un broker specializat in consultanta in aviatie. Profit.ro scrie ca Inter Aviation, firma controlata de fiica lui Ioan Niculae, Adina, are in vedere angajarea unui evaluator profesionist pentru o aeronava de tip Hawker 900XP, cu 9 locuri, pe care milionarul a platit 14 milioane dolari in 2011.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Pretul de catalog al acestei aeronave este de 16 milioane dolari. Avionul a fost folosit pentru servicii de taxi aerian si curse charter.
Firma familiei Niculae, care detine si echipa de fotbal Astra Giurgiu, mai detine in portofoliu un avion Bombardier Challenger 300 cu 8 locuri, care a costat 30 milioane euro dar si un elicopter Eurocopter cu 7 locuri, pe care s-a platit circa 9 milioane euro.

Acesta este avionul pe care il vinde afaceristul

Firma de aviatie de care se ocupa fiica lui Ioan Niculae a fost deschis in 2011, iar in primii doi ani a iesit pe profit cu aproximativ 200.000 euro. Din 2013 si pana acum, lucrurile au mers din ce in ce mai prost, societatea inregistrand pierderi de 800.000 lei iar datoriile au ajuns la cateva milioane lei.
Fiica lui Niculae se ocupa de afacerea cu avioane

Din 2015, firma a intrat in insolventa, cel mai mare creditor al ei fiind chiar Adina Niculae, cu 376.000
lei. In acelasi an, Ioan Niculae intra in inchisoare, avand o condamnare de 2 ani cu executare in dosarul „Mita pentru PSD”. In vara lui 2016, afaceristul a fost eliberat conditionat. Ioan Niculae are o avere estimata la 600 milioane euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si