Close sidebar
Close sidebar

Milionarul mexican Hector Bitar s-a intalnit cu Irina Cristescu in fata judecatorilor: "Minte ca sa-si apere infractiune"

Nepotul lui Carlos Slim, unul dintre cei mai bogati oameni de pe planeta, a ajuns intr-o sala de judecata din Romania. Barbatul o acuza pe Irina Cristescu, fosta sotie, de rapire internationala. Femeia spune ca a plecat cu fetita din Mexic fiindca tatal era violent cu copilul.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Hector Bitar, milionarul mexican, si Irina Cristescu s-au intalnit azi in Romania, intr-o sala de judecata.

" Ma rog la Dumnezeu ca fiica mea sa ramana la mine", a spus Irina Cristescu, in varsta de 25 de ani. Aceasta l-a cunoscut pe Hector in urma cu 5 ani, in SUA. In varsta de 46 de ani, arhitectul a cucerit-o pe Irina si cei doi au avut o relatie de cativa ani impreuna.


Acum 2 ani, romanca a fugit din Mexic impreuna cu fiica ei. Acum ea este acuzata de rapire internationala. Azi, Hector si Irina s-au reintalnit in fata judecatorilor. Milionarul mexican a venit in Romania ca sa incerce sa isi recupereze fiica.

"Sper ca toti sa se puna de acord si sa se respecte normele internationale. Imi este dor de fiica mea, este ratiunea vietii mele si voi lupta pentru ea.
Irina minte, inventeaza povesti. Face asta ca sa-si apere infractiune"
, a spus Hector Bitar.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI