Milionarul Mihai Tufan va fi pus în libertate din penitenciarul Ploiești unde se afla încarcerat din ianuarie 2021, după ce fusese condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare pentru tentativă de omor.

Decizia a fost confirmată ieri de tribunalul Ploiești după ce propunerea de eliberarea fusese făcută în data de 15 septembrie de prima instanță.

Citeste si: El este cel mai discret milionar roman! Intr-un singur an, Mihai Tufan si-a marit averea cu 20 de milioane de euro!

În momentul condamnării lui Tufan, judecătorii au găsit mai multe circumstanțe atenuante pentru reducerea pedepsei: Mihai Tufan nu avea antecedente penale, el a avut mai multe acțiuni caritabile, în plus s-a ținut cont de periculozitatea redusă a acestuia, precum și de perioada economica dificila generata de criza sanitara SARS-CoV-2, cand antreprenori din zona privata au intampinat greutati financiare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

În fața anchetatorilor, afaceristul prahovean și-a explicat gestul șocant invocând stresul provocat de perioada de început a pandemiei, dar și de anumite probleme legate de transferuri bancare de care nu fusese înștiințat de către colaboratorii săi.

Milionarul Mihai Tufan și-a înjunghiat cu cruzime partenera de afaceri

În seara de 9 aprilie 2020, milionarul Mihai Tufan a încercat să o omoare, cu mai multe lovituri de cuţit, pe Daniela Huhulea (36 ani), directoare la una dintre companiile deţinute de afacerist.

Tentativa de omor s-a petrecut pe DN1, între Otopeni și București, într-o mașină în care se aflau cei doi, potrivit Ziare.com.

Potrivit anchetatorilor, Tufan și-a înjughiat partenera în timp ce femeia se afla la volanul mașinii. Victima a reușit să scape, ajutată de ceilalți șoferi.

Citeste si: Fostul șef al IPJ Cluj, Mircea Rus, reținut de procurorii DNA pentru abuz în serviciu

Femeia a fost transportată ulterior la Spitlaul Elias din București unde a fost operată imediat, iar Tufan a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior arestat preventive, recunoscându-și fapta.

Cine este Mihai Tufan

Mihai Tufan, care este originar din Campina, este un milionar extrem de discret, care nu apărea niciodată în public, cu el neexistând de-a lungul anilor decat doua fotografii.

MihaiTufan a inceput in domeniul electrozilor industriali, apoi, o data ce a acumulat mai multi bani, si-a diversificat afacerile.

mihai tufan

În fața anchetatorilor, afaceristul prahovean și-a explicat gestul șocant invocând stresul provocat de perioada de început a pandemiei

[Sursa foto: Gandul.ro]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si