Eliberat condiționat din închisoare în toamna lui 2019, afaceristul Ovidiu Tender încearcă să recupereze timpul pierdut și acum colindă lumea cu familia. Cunoscutul om de afaceri Ovidiu Tender a fost încarcerat în vara lui 2015, după ce fusese condamnat la 12 ani și 7 luni închisoare pentru înșelăciune, constituirea și apartenența la un grup de crimă organizată, spălare de bani și spălare de bani în formă continuată, în dosarul CAROM.

Citeste si: Băiatul lui Ovidiu Tender a mers în avion cu CFR Cluj la Sevilla FOTO

După 4 ani și câteva luni de detenție, Tender a fost eliberat condiționat, iar de atunci milionarul a plecat în nenumărate vacanțe cu soția Nicole și cu cei trei băieți ai lor, mari pasionați de fotbal. 

Citeste si: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament- catena.ro

Citeste si: Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me- wowbiz.ro

Citeste si: Apariție surpriză pe Arena Națională. Actorul Chris Hemsworth a fost bateristul lui Ed Sheeran, la concertul din București- antena3.ro

Ultima descindere a lui Ovidiu Tender a fost în luxoasa stațiune elvețiană St. Moritz, acolo unde fostul finanțator al Politehncii Timișoara s-a fotografiat mândru la 3303 metri altitudine, împreună cu soția. 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si