Bogdan Olaru a fost senzatia inceputului de sezon pe litoral, in acest an, dupa ce a oferit un interviu savuros pe treptele unui club de fite din Mamaia. Cu toate ca a lasat sa se inteleaga ca traieste bine si se distreaza doar pe banii parintilor, Bogdan a prezentat lucrurile intr-o cu totul alta lumina, intr-un interviu pe care l-a dat pentru o publicatie de lifestyle din Galati.

„Bogdan Olaru are, la numai 24 de ani, o experienta in antreprenoriat de invidiat! A studiat in Elvetia, la College du Leman – International School – Geneva, apoi si-a desavarsit studiile la Universitatea Romano-Americana din Bucuresti. Cand a terminat facultatea, nu a trait linistit pe banii lui papa, ci a devenit administrator al afacerii familiei: un business cu 50 de angajati, care s-a transformat si a crescut timp de 20 de ani, structurandu-se in jurul unui depozit de materiale. „Nu mi-a fost usor: era afacerea construita de tata de la zero, devenita deja un brand, toti stiau de Pietricica. Aveam 50 de angajati pe care trebuia sa-i platesc, o multime de clienti, marfa de livrat si un parc auto in grija. Am beneficiat de experienta tatalui, iar perioada a fost una de ucenicie, fundamantala as zice pentru ceea ce a urmat”, marturiseste Bogdan” conform Revistei Urbania.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mai departe, Bogdan a povestit cum a imprumutat bani si in 2015 si-a deschis un magazin la Galati, cu trei etaje, specializat in parchet, covoare, draperii, etc. De aesemenea, galateanul spune ca are in grija si un hotel si urmeaza sa deschisa o fabrica de materiale pentru acoperisuri.

El a povestit ca amuncit pe branci, si-a petrecut noptile pe la birou si intr-un an a reusit sa-si plateasca creditul si sa se extinda.

„Nu am grija zilei de maine, insa am responsabilitatea angajatilor care depind de deciziile pe care le iau. Celor ca mine, care doresc sa inceapa o afacere le spun sa isi aleaga un mentor, sa invete de la oameni mai experimentati decat ei si apoi sa porneasca la drum”, a mai declarat Bogdan pentru Revista Urbania.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si