Procurorii care anchetează crima de care este suspectat milionarul brașovean Dan Cămârzan și care l-au audiat pe acesta s-au declarat depășiți de situație. Milionarul a continuat să spună că el este ”alfa și omega”, Dumnezeul lor, etc

În aceste condiții, prosurorii au cerut internarea voluntară a inculpatului în vederea unei expertize psihiatrice, pentru a se vedea dacă milionarul avea sau nu discernământ în momentul în care a comis fapta.

Interesant este că, deși teoretic un act medical l-ar fi ajutat pe Cămârzan în fața instanței, milionarul a refuzat internarea și a contestat decizia judecătorească ce îl obliga practic să fie văzut de psihiatru.

Cămârzan, adept al ”Suveranilor”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

”Admite solicitarea formulată de Ministerul Public, Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov și în consecință: În baza art 184 CPP dispune internarea provizorie a inculpatrului Cămârzan Dan Cristian, deținut în arestul IPJ Brașov în baza mandatului de arestare preventivă nr 16/17.05.2019 emis de Tribunalul Brașov pe o durată de 30 de zile în vederea efectuării expertizei psihiatrice.

Citeste si: Milionarul care şi-a ucis bunica e îngropat în datorii! Dan Cămârzan a eşuat în imobiliare, unde a strâns restanţe de peste 13 milioane de euro!

Dispune comunicarea prezentelor dispoziții administrației locului de deținere și, după rămânerea definitivă a prezentelor dispoziții, trensferul inculpatului într-o secție de psihiatrie a unui penitenciar-spital”, se arată în hotărârea judecătorilor brașoveni.

La începutul acestei luni, milionarul Dan Cămârzan a fost reținut sub suspici8unea că și-ar fi ucis bunica. Cămârzan era adeptul unei așa-zise secte ”a Suveranilor născuți vii”, avea zeci de filmări pe Youtube în care spunea că este Dumnezeu, fuma marijuana și părea că vorbește fără sens.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si