Ministrul Apărării a publicat mai multe fotografii cu militari ajunși la podul dărâmat din Luțca.

Citeste si: VIDEO| Un pod din Neamț s-a prăbușit, în timp ce un camion și o autoutilitară se aflau în tranzit/ UPDATE Au fost deschise două dosare penale

„Premierul Nicolae Ciucă a dispus ca Ministerul Apărării Naţionale, începând de astăzi, să demareze deja lucrările pentru a găsi o soluţie în zona afectată de surparea podului peste râul Siret din judeţul Neamţ.

Premierul a cerut tragerea la răspundere a tuturor celor responsabili vinovaţi de această situaţie, în acelaşi timp, pentru ca atât cetăţenii din zona afectată cât şi cei care tranzitează această zonă cu diverse activităţi să nu fie afectaţi. Ministerul Apărării Naţionale, chiar începând de astăzi, va lucra în regim de urgenţă pentru a restabili transportul pe această zonă”, a spus purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

Citeste si: VIDEO- Podul prăbușit din Neamț. Premierul Ciucă cere tragerea la răspundere a celor vinovaţi

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Podul peste râul Siret care s-a prăbușit joi, în timp ce două mașini se aflau pe el, a șocat o întreagă țară, cu atât mai mult cu cât autoritățile din Neamț l-au dat în folosință cu jumătate de an în urmă, iar lucrările de reabilitare au costat milioane de euro.

Premierul Nicolae Ciucă a cerut vineri  tragerea la răspundere  a tuturor celor vinovaţi pentru surparea podului de pe râul Siret şi a dispus Ministerului Apărării Naţionale să acţioneze în regim de urgenţă pentru a restabili traficul în zona afectată.

Citeste si:  Șoc- pod abia modernizat, prăbușit în râu

"Premierul a cerut tragerea la răspundere a tuturor celor responsabili vinovaţi de această situaţie, în acelaşi timp, pentru ca atât cetăţenii din zona afectată cât şi cei care tranzitează această zonă cu diverse activităţi să nu fie afectaţi.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si