Barbatul, in varsta de 48 de ani, era maistru militar la Brigada 2 Vanatori de Munte “Sarmizegetusa”, fiind angajat al batalionului din anul 2008 si in Ministerului Apararii Nationale din anul 1992. Reprezentantii Ministerului Apararii spun ca militarul nu avea misiuni in teatrele de operatii, iar la ultimul control psihologic din luna iulie 2018 a fost declarat apt.

Managerul Serviciului Judetean de Ambulanta Brasov, Zsigmond David Levente, a declarat pentru News.ro

ca ambulanta a fost solicitata la ora 10.00, printr-un apel la 112, la o unitate militara din Ghimbav.

“La fata locului a fost trimis un echipaj cu medic, care a gasit un barbat de aproximativ 50 de ani, ce avea o plaga impuscata in zona capului, in partea occipitala stanga. Leziunile au fost incompatibile cu viata, fiind constatat decesul", a declarat managerul Serviciului de Ambulanta Brasov.

Politia Judeteana Brasov a transmis ca nu poate oferi informatii despre acest caz, ancheta fiind preluata de Parchetul Militar. Primele informatii arata ca este vorba despre o sinucidere, militarul impuscandu-se cu arma din dotare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Potrivit unui comunicat de presa transmis de Brigada 2 Vanatori de Munte "Sarmizegetusa” Brasov, maistrul militar clasa a II-a Alexandru Miclea, din cadrul Batalionului 206 Artilerie Antiaeriana “General Mihail Lacatusu” de la Ghimbav, Brigada 2 Vanatori de Munte “Sarmizegetusa” din Brasov, a fost gasit decedat duminica, in jurul orei 10.00,

la iesirea din serviciul de zi, pe punctul de acces in unitate.

Incidentul a fost constatat de catre ofiterul de serviciu pe unitate, a fost anuntat serviciul de ambulanta la numarul 112, iar o echipa medicala s-a prezentat la locul incidentului si a constatat ca militarul a decedat in urma unei plagi prin impuscare in zona tamplei.

De asemenea, conform procedurilor legale, a fost informat Parchetul Militar Brasov, care a deschis o ancheta pentru stabilirea circumstantelor producerii evenimentului.

Conform sursei citate, maistrul militar clasa a II-a Alexandru Miclea avea 48 de ani, era casatorit si avea un copil. El era angajat al batalionului din anul 2008 si in Ministerului Apararii Nationale din anul 1992. Militarul nu avea misiuni in teatrele de operatii, iar la ultimul control psihologic din luna iulie 2018 a fost declarat apt.

La nivelul unitatii militare s-a constituit o comisie de cercetare interna, adauga sursa citata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si