Close sidebar
Close sidebar

Ministerul de Externe: 76 de cetăţeni români au revenit din Regatul Ţărilor de Jos cu o cursă specială a TAROM

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat, duminică, că 76 de cetăţeni români au revenit din Regatul Ţărilor de Jos cu o cursă specială a TAROM.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

”În continuarea demersurilor întreprinse pentru facilitarea revenirii în ţară a cetăţenilor români aflaţi în străinătate şi care au fost afectaţi de măsurile de restrângere a transportului aerian adoptate în contextul gestionării pandemiei de COVID-19, Ministerul Afacerilor Externe informează că în cursul zilei de 13 iunie au revenit în ţară 76 de cetăţeni români care se aflau pe teritoriul Regatului Ţărilor de Jos, ca urmare a demersurilor comune ale Ministerului Afacerilor Externe, ale Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor şi ale Ministerului Afacerilor Interne”, a transmis MAE, duminică, printr-un comunicat de presă.

Citeste si: Mesajul transmis de președintele american Donald Trump, în ziua în care a împlinit 74 de ani

Potrivit sursei citate printre cetăţenii români care au revenit în ţară se regăsesc persoane care se aflau în imposibilitatea de a-şi prelungi şederea pe teritoriul Regatului Ţărilor de Jos.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Sindicatul Europol: S-a înregistrat primul deces de coronavirus în Poliţia Română

Revenirea în ţară a fost asigurată cu o cursă aerienă specială operată de compania Tarom, pe ruta Bucureşti-Amsterdam-Bucureşti.

Citeste si: Breaking News! Numărul cazurilor de COVID-19 din România a crescut alarmant

Demersurile autorităţilor române au permis şi revenirea în ţara de reşedinţă a unor cetăţeni străini rezidenţi în România: un cetăţean francez, un cetăţean german, un cetăţean britanic, un cetăţean italian, un cetăţean bulgar, un cetăţean canadian şi un cetăţean sirian.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI