Close sidebar
Close sidebar

Ministerul Justitiei a gasit solutia aglomerarii din inchisori: La 30 de zile dupa gratii, primesti 3 zile de libertate. Iata ce spune proiectul de lege

Nici prin gând nu vă trece cum vrea să rezolve Ministerul Justitiei problema supraaglomerării din închisori. Ei bine, la fiecare 30 de zile petrecute după gratii, deţinuţii ar primi 3 zile de libertate. Propunerea apare într-un proiect de lege redactat de specialiştii ministerului. ##VIDEO32593##


DISTRIBUIE
acest articol

 

Nici prin gând nu vă trece cum vrea să rezolve Ministerul Justitiei problema supraaglomerării din închisori. Ei bine, la fiecare 30 de zile petrecute după gratii, deţinuţii ar primi 3 zile de libertate. Propunerea apare într-un proiect de lege redactat de specialiştii ministerului.
Proiectul Ministerului Justitiei a intrat in dezbatere publica.
Oricat ar parea de ciudat, se pare ca toti detinutii pot beneficia, chiar retroactiv, de prevederile acestei legi blande- de la cei care au furat un ou, pana la cei care au omorat oameni, au violat sau au talharit. Singurele conditii- sa nu fi primit despagubiri de la CEDO sau instantele nationale pentru conditiile mizere din inchisori. Printre cei care ar putea beneficia de aceasta lege sunt si fratii camataru. Infractorii de serviciu, cum le place sa si spuna, fratii asteapta o noua condamnare intr un dosar de santaj, camatarie, tentativa de omor.
Condamnati in prima instanta de Curtea de apel la 5 si 7 ani de inchisoare, daca se intorc dupa gratii, acestia pot sa beneficieze de noua prevedere legala si
sa fie eliberati mai devreme. Mai ales ca au ispasit deja o parte din pedeapsa in arest preventiv, unde,atentie, s-au plans de conditiile de detentie.
Si Victor Becali si Cristi Borcea ar putea fiu eliberati mai devreme, daca si-au ispasit pana acum pedeapsa in celule cu mai multi detinuti.
Proiectul de lege elaborat de ministerul justitiei are un scop precis- sa salveze Romania de plata sutelor de mii de euro fixate drept despagubiri in urma proceselor castigate de detinuti la Curtea Europeana a drepturilor omului
Totul din cauza supraaglomerarii
din inchisori.

Proiectul Ministerului Justitiei a intrat in dezbatere publica.

Oricat ar parea de ciudat, se pare ca toti detinutii pot beneficia, chiar retroactiv, de prevederile acestei legi blande- de la cei care au furat un ou, pana la cei care au omorat oameni, au violat sau au talharit.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Singurele conditii- sa nu fi primit despagubiri de la CEDO sau instantele nationale pentru conditiile mizere din inchisori. Printre cei care ar putea beneficia de aceasta lege sunt si fratii camataru. Infractorii de serviciu, cum le place sa si spuna, fratii asteapta o noua condamnare intr un dosar de santaj, camatarie, tentativa de omor. 



Condamnati in prima instanta de Curtea de apel la 5 si 7 ani de inchisoare, daca se intorc dupa gratii, acestia pot sa beneficieze de noua prevedere legala si sa fie eliberati mai devreme. Mai ales ca au ispasit deja o parte din pedeapsa in arest preventiv, unde,atentie, s-au plans de conditiile de detentie.

Si Victor Becali si Cristi Borcea ar putea fiu eliberati mai devreme, daca si-au ispasit pana acum pedeapsa in celule cu mai multi detinuti.

Proiectul de lege elaborat de ministerul justitiei are un scop precis- sa salveze Romania de plata sutelor de mii de euro fixate drept despagubiri in urma proceselor castigate de detinuti la Curtea Europeana a drepturilor omului, Totul din cauza supraaglomerarii din inchisori.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI