Ministerul Muncii și Solidarității Sociale a publicat dovada majorării cupoanelor de pensii. Un videoclip cu tipărirea de noi cupoane care au punctul pe pensie majorat a fost postat pe rețelele sociale.

Cu ce valoare sunt tipărite noile cupoane de pensii? "Se întâmplă chiar acum!", a declarat Ministerul Muncii, în online, despre majorarea pensiilor.

Cupoanele de pensii se tipăresc cu valoare majorată

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale a publicat dovada majorării cupoanelor de pensii. Într-un videoclip postat pe rețelele sociale, Ministerul Muncii a an unțat cetățenii că noile cupoane de pensii sunt tipărite cu valoare majorată.

Se întâmplă chiar acum! Cupoanele de #pensie cu majorarea de 13,8% se tipăresc începând din această dimineață; colegii din Casa Națională de Pensii sunt pe poziții. Din ianuarie, pensionarii vor primi banii prin mandat poștal sau pe carduri, a scris Ministerul Muncii pe Facebook.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

De asemenea, în comentariile de la postare, Ministerul Muncii a publicat un cupon de pensie proaspăt tipărit, care are valoarea punctului de pensie majorat cu 13,8%.

Citește și: Guvernul majorează salariile baronilor locali- primari, viceprimari, șefi de consilii județene. Ministrul de Finanțe, anunț de ultim moment

cupon de pensii majorat

Cupon de pensie tipărit cu majorare

[Sursa foto: Facebook]

Postarea publicată de Ministerul Muncii a circulat rapid în mediul online, iar românii au felicitat-o pe doamna ministru Simona Bucura Oprescu pentru majorarea cupoanelor de pensii.

Șeful Casei Naționale de pensii, Daniel Baciu, a declarat că tipărirea cupoanelor de pensii cu majorarea de 13,8% se realizează la foc automat, pentru ca românii să își primească banii la timp. Cupoanele de pensie majorate vor ajunge fără întârziere la cetățeni începând cu luna ianuarie.

"Se lucrează în ture și sâmbăta și duminica, astfel încât acest proces de tipărire a celor 5 milioane de taloane de pensii să nu aibă absolut nicio întârziere și ele să fie predate în timp util colegilor de la Compania Națională de Poștă, astfel încât în prima zi lucrătoare din luna ianuarie oamenii deja să-și primească pensiile majorate cu 13,8%", a spus Daniel Baciu, şeful Casei Naționale de Pensii Publice, potrivit antena3.ro.

În anul 2024, Guvernul a anunțat că punctul de pensie va crește de la 1.785 de lei, la 2.032 de lei, adică se va majora cu 13,8%. Pensia minimă va crește cu 156 de lei, de la 1.125 de lei, la 1.281 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si