Close sidebar
Close sidebar

Ministerul Sănătății a distribuit peste 9.300 de flacoane de Remdesivir în spitale

În ultimele 3 zile, 9.312 flacoane de Remdesivir în peste 100 de spitale care tratează pacienţi infectaţi cu COVID-19, în stadii medii de boală.

Diana Bostan,

Tratament Remdesivir

[Sursa foto: istockphoto]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ministerul Sănătăţii anunţă, joi, că, în perioada 9-11 noiembrie 2021, a distribuit peste 9.300 de flacoane de Remdesivir spitalelor.

În ultimele 3 zile, 9.312 flacoane de Remdesivir în peste 100 de spitale

Remdesivirul a fost primul tratament autorizat pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu virusul SARS-CoV-2 pentru a fi introdus pe piață.

Citeste si: VIDEO- Dor de acasă: Românii din diaspora așteaptă, an de an de sărbători, pachetele trimise de cei dragi: ”A zis că vrea sărmăluțe făcute de mine neapărat”

120 de milioane de lei pentru achiziţia a unei noi tranşe de 70.000 de doze de Remdesivir

”Reamintim că, ieri, 10 noiembrie 2021, Guvernul României a aprobat suplimentarea bugetului Ministerului Sănătăţii cu 332, 5 milioane de lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului României”, a mai transmis MInisterul Sănătăţii.  

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: OMS așteaptă cu nerăbdare a doua generaţie de vaccinuri împotriva covid-19, sub formă de spray nazal sau tablete

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI