Personalul medical al Spitalului Clinic de Urgență București-Floreasca așteaptă pacienții implicați în accidentul din Bulgaria, de duminică dimineață. Amintim că patru răniți au fost implicați în accident.

Secretarul de stat din Ministerul Sănătății se află la spital pentru a oferi sprijin. Primul pacient, aflat în stare mai gravă, a ajuns la spital și se așteaptă și ceilalți răniți.

În autocarul înmatriculat în România se aflau 25 de pasageri, dintre care șapte cetățeni turci, iar restul români.

Citeste si: 11 morți și 34 de răniți după ce un autocar polonez s-a răsturnat în Croația

11 morți și 34 de răniți după ce un autocar s-a răsturnat în Croația

Tragedie și în Croația, în această dimineață. Un autocar plin de pasageri s-a răsturnat, 11 persoane fiind găsite decedate, iar 34 rănite și transportate la spital.

Primele date arată că autocarul era din Polonia, iar șoferul ar fi adormit la volan.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Nicolae Ciucă, după accidentul din Bulgaria: „La nivelul Guvernului am intervenit urgent pentru a-i ajuta pe românii răniţi şi a le asigura cea mai buna îngrijire medicală”

Poliția spune că cel puțin 11 persoane și-au pierdut viața, iar 34 sunt rănite.

Incidentul s-a produs în nordul Croației, sâmbătă dimineață.

Citeste si:  Un autocar românesc a fost implicat într-un grav accident rutier. Bilanțul victimelor: patru morți şi nouă răniţi

Accidentul ar fi fost produs deoarece șoferul a adormit la volan

Televiziunea de stat din Croația a anunțat că cele 34 de persoane sunt în stare gravă, iar accidentul s-ar fi produs din cauză că șoferul ar fi adormit la volan.

Citeste si:  Un bărbat care se afla la o petrecere a căzut de la etajul 3

Accidentul a avut loc la ora locală 5:40, la aproximativ 50 de kilometri nord de Zagreb. Purtătorul de cuvânt al Ministerului polonez de Externe a declarat că nu deține foarte multe informații cu privire la acest accident.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si