Close sidebar
Close sidebar

Ministerul Sanatatii anunta o posibila abordare terapeutica superficiala la Ambulanta in cazul mortii lui Gyuri Pascu

Ministerul Sanatatii a anuntat o posibila abordare terapeutica superficiala la Ambulanta, dupa ce Reprezentanţi ai Corpului de Control al ministrului Sanataţii, inspectori ai Departamentului pentru Situaţii de Urgenţa şi reprezentanţi ai Direcţiei de Sanatate Publica a Municipiului Bucureşti au efectuat un control pentru a analiza modul in care a fost gestonat cazul actorului Ioan Gyuri Pascu.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Echipa de control a analizat modul în care a fost repartizat acest caz, a analizat fişa de urgenţa prespitaliceasca şi a discutat cu medicul care a fost la consultaţie, pentru a avea o imagine clara asupra modului în care s-a intervenit. Echipa de control va elabora un raport pe care îl va înainta ministrului Sanataţii şi şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţa. Informaţiile de pana acum denota o posibila abordare terapeutica superficiala. Urmare a acestui lucru şi dupa analizarea tuturor documentelor şi procedurilor, Ministerul Sanataţii va sesiza Colegiul Medicilor din Romania, care are atribuţii în a se pronunţa asupra unor potenţiale culpe medicale", se arata într-o informare a Ministerului Sanataţii remisa miercuri Mediafax.

Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti s-a autosesizat in acest caz dupa ce jurnalistul Catalin Tolontan a dezvaluit ca echipajul serviciului de Ambulanta l-au consultat pe artist si i-au pus diagnosticul „atac de panica”.

Dupa doua ore, Ioan Guyri Pascu a decedat din cauza unui infarct.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Totodata, conducerea Ambulantei Bucuresti-Ilfov a anuntat demararea unei anchete interne pentru a verifica modul in care personalul medical a intervenit.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI