Close sidebar
Close sidebar

Autoritățile neagă că alți patru sportivi ar fi infectați. Ministerul Sănătății a anunțat că din rezultatele preliminare reiese că sportivul de la Baia Mare ar fi infectat cu Omicron

Ministerul Sănătăţii a anunțat că rezultatele preliminare ale secvențierii indică infectarea cu varianta Omicron în cazul sportivului de la Baia Mare. Acesta este vaccinat și nu are simptome.

Madalina Grigore,

Sportivul de la Baia Mare ar putea fi infectat cu varianta Omicron a COVID-19, au anunțat cei de la Ministerul Sănătății după primele rezultate preliminare.

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

UPDATE- Autoritățile neagă că alți patru sportivi care au fost repatriați ar fi infectați cu Omicron

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că informațiile potrivit cărăra alți patru sportivi care au fost repatriați ar fi infectați sunt false.

„Potrivit informaţiilor primite de la DSP Maramureş doar o singură persoană a fost testată pozitiv, informaţiile despre acest caz fiind deja transmise public. Mâine, 7 decembrie, conform metodologiei, vor fi recoltate din nou probe de la sportivii repatriaţi din Africa de Sud”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică luni seara.

„În urma rezultatelor parţiale ale secvenţierii tulpinii provenind de la sportivul din judeţul Maramureş, este foarte probabil ca aceasta să fie similară (OMICRON) cu cele identificate la alţi 2 pasageri din cursa din Africa de Sud ”, au transmis reprezentanții Ministerului Sănătății.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Sursa citată a precizat că rezultatul final în urma cercetărilor efectuate va fi finalizat în cursul acestei săptămâni. 

Citeste si: Pacientul zero de la Bârlad, infectat cu Omicron, obligat de vecini să nu deschidă fereastra

A treia persoană cu Omicron din România

În cazul în care se va confirma rezultatul secvențierii, sportivul din Baia Mare ar fi cea de-a treia persoană de pe teritoriul României infectată cu Omicron. Primele două cazuri au fost confirmate sâmbătă. Este vorba despre doi dintre pasagerii repatriați din Africa de Sud. O femeie în vârstă de 48 de ani din județul Brașov și un bărbat în vârstă de 59 de ani din județul Vaslui se află în izolare la domiciliu, ambele persoane fiind asimptomatice.

Citeste si: Mutația Omicron a ajuns în România

Românca din județul Brașov a posvestit despre cum a ajuns să fie infectată cu varianta Omicron a Coronavirusului

A fost în vacanță împreună cu fiul ei și cumnatul. Amândoi au ieșit negativ la testul covid și vor fi reevaluați peste opt zile. Noua variantă a virusului a fost depistată și la un bărbat de 59 de ani din Vaslui- care era în același avion. El nu are niciun simptom de boală- spun medicii. 

Citeste si: Rafila a anunțat că persoanele din state terţe vor trebui să prezinte un test PCR la intrarea în ţară, nu mai vechi de 48 de ore. Noile măsuri implementate

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI