Close sidebar
Close sidebar

Ministerul Transporturilor anunta ca biletul unic RATB – Metrorex ar putea fi reintrodus pana la sfarsitul anului

RATB si Metrorex vor sa introduca biletele de calatorie comune.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Astfel, biletul unic, valabil 60 de minute, va costa cinci lei, cartela comuna cu 10 calatorii va avea pretul 34 de lei, in timp ce abonamentul valabil o zi pe liniile urbane RATB si Metrorex va avea un tarif de 17 lei, arata un proiect al Ministerul Transporturilor care continua demersurile pentru reintroducerea titlurilor comune de transport public la suprafata si in subteran.

Biletele vor fi incarcate pe suportul contactless ultralight si vor putea fi validate atat la portile de acces din statiile de metrou cat si la validatoarele din mijloacele de transport de suprafata, potrivit Realitatea.

Acest sistem au mai fost introduse si in 2012, fiind retrase dupa doar doi ani, din cauza neintelegerilor financiare intre cei doi operatori. Se preconizeaza ca biletul unic va fi introdus pana la sfarsitul anului daca se obtin toate aprobarile necesare.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI