Potrivit unui comunicat transmis de Ministerul Transporturilor, CFR Calatori, CFR Infrastructura, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere- CNAIR si Autoritatea Aeronautica Civila Româna vor coordona si vor actiona, acolo unde este cazul, cu utilaje si materiale, astfel incât circulatia sa se desfasoare in conditii normale.

"In ceea ce priveste sectorul feroviar, numarul locomotivelor va fi dublat si vor fi pregatite vagoane de rezerva pentru a minimiza efectele vremii nefavorabile asupra circulatiei calatorilor", precizeaza Ministerul Transporturilor.

De asemenea, in Comandamentul de iarna constituit la nivelul Ministerului Transporturilor ministrul Cuc a stabilit, impreuna cu responsabilii din companii, un program permanent de raportare a situatiei circulatiei rutiere, feroviare si aeriene din tara.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cincisprezece judete din estul, sudul si centrul tarii se afla, joi seara, de la ora 22.00, sub atentionare cod galben de ninsori viscolite. Avertizarea cod galben va fi valabila pâna vineri, la ora 20.00, in judetele Iasi, Neamt, Vaslui, Bacau, Covasna, Brasov, Prahova, Dâmbovita, Arges, Vâlcea, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinti si Sibiu.

De asemenea, Bucurestiul si 11 judete vor fi vineri, de la ora 02.00 pâna la ora 18.00,

sub avertizare cod portocaliu de viscol.

Sursa: News.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si