Close sidebar
Close sidebar

Ministru PSD, gafa in direct! Victor Negrescu "a inviat" un diplomat dupa un sfert de secol

Victor Negrescu, Ministrul pentru Afaceri Europene, a gafat in direct pe un post de televiziune.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Victor Negrescu a vorbit despre deschiderea tarilor din estul Europei, amintindu-l in acest context pe Grigore Gafencu, fost ministru PNT si diplomat de succes, care a murit cu mult timp inainte de „anii 80-90”, pomeniti de Negrescu in respectivul interviu.

"Inclusiv Gafencu a vorbit in anii '80-'90 despre ce inseamna aceasta constructie comuna (europeana- n.red.) si despre deschiderea catre estul Europei", a declarat ministrul pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, la un post de televiziune, citat de ziare.com.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Grigore Gafencu a murit insa in 1957, deci nu avea cum sa vorbeasca despre aceasta tema la sfarsitul secolului trecut.

Confuzia vine din faptul ca Grigore Gafencu a avut, intr-adevar, viziunea unei constructii europene in perioada 1944-1956,  lasand in urma lui documente reunite in volumul „Grigore Gafencu si Proiectul Europei Unite”, ingrijit de Mioara Anton, Laurentiu Constantiniu si Dan Talos.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI