Gabriela Szucs, fost jucatoare la Oltchim si la HCM Baia-Mare, va pleca cu nationala de handbal feminin la Olimpiada de la Rio, insa vestea momentului este ca blonda este implicate intr-o idila, alaturi de un personaj important. “Gabriela Szucs se iubeste de ceva timp cu Ciprian Bucur, ministru delegat pentru relaţia cu parlamentul, din cabinetul lui Dacian Ciolos”, a anuntat adevarul.ro.

Gabriela a jucat cu Baia-Mare in Liga Campionilor
Gabriela a jucat cu Baia-Mare in Liga Campionilor Cei doi proaspat indragostiti au in spate alte povesti de dragoste, cu intamplari de telenovela.
In 2010, Gabriela a fost iubita fotbalistului Cristi Bud, de la CFR Cluj, cei doi fiind la un pas de nunta. „Suntem impreuna, am facut logodna, iar la anul vom face nunta. Ne-am intalnit chiar la Baia Mare, la un meci de handbal, ea trebuia sa joace a doua zi cu HCM Stiinta Baia Mare. Am intrat in vorba si de atunci suntem impreuna”, declara Bud. Pana la urma, cuplul s-a destramat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Handbalista a fost logodita cu fotbalistul Cristi Bud
Handbalista a fost logodita cu fotbalistul Cristi Bud La randul sau, ministrul Ciprian Bucur a fost insurat cu Cristina, care lureaza la Tribunalul Buucresti, dar a divortat recent de aceasta. La inceputul acestui an, o blonda cu cateva aparitii la TV, Nicola Nicol, a dezvaluit in presa mondena ca a fost iubita lui Bucur: ”Ciprian a fost cea mai mare iubire din viaţa mea.
Cu el am stat 3 luni si nu m-am culcat cu el niciodata. El pe mine m-a iubit mult. El a zis ca nu se culca cu mine pana nu divorteaza. El m-a ajutat enorm”. Pana la urma, Bucur a divortat, iar acum este partenerul Gabrielei Szucs.

Gabriela Szucs este considerata una dintre cele mai sexy sportive de la noi
Gabriela Szucs este considerata una dintre cele mai sexy sportive de la noi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si