Close sidebar
Close sidebar

Ministrul de Interne: E posibil să fie menținută declarația pe proprie răspundere și după 15 mai

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat vineri seară la Dig24 că planul de măsuri propus pentru perioada de după 15 mai va fi adus la cunoștința publicului, care poate veni și cu eventuale propuneri de îmbunătățire.

A.M.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ministrul a făcut referire la posibilitatea menținerii declarației pe proprie răspundere, la amenzile de după 15 mai, dar și la programul de revenire la lucru al firmelor cu mai mult de 50 de angajați.

Citeste si: Dovada abuzului Poliției în cazul fermierului amendat cu 5.000 lei! Procesul verbal întocmit de agent, plin de erori și contradicții flagrante

Întrebat dacă declarația pe proprie răspundere va fi menținută și după data de 15 mai, ministrul de Interne a răspuns că încă se discută acest lucru în comitetul care pregătește măsurile de relaxare a restricțiilor.

„Încă discutăm dacă va mai fi nevoie de declarația pe proprie răspundere și în ce condiții”, a declarat Marcel Vela pentru Digi24. 

Citeste si: Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă- kanald.ro

Citeste si: Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat- wowbiz.ro

Citeste si: Cum să cumpăraţi cele mai ieftine bilete de avion. Care sunt zilele cu tarifele cele mai mici- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Mii de amenzi ar putea fi anulate

Același lucru l-a spus și despre posibilitatea de părăsire a localității: „Se va putea părăsi localitatea în anumite condiții, care vor fi precizate în decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgență”.  

El a completat și că vor fi date amenzi pentru încălcarea viitoarelor reguli.

Citeste si: Marcel Vela a făcut anunțul! Se vor da amenzi și după data de 15 mai. Ce se întâmplă cu declarația pe proprie răspundere?

„Măsurile vor avea și sancțiuni, în baza legilor care sancționează nerespectarea măsurilor introduse de Comitetul pentru Situații de Urgență”, a mai precizat ministrul.

Sursa: digi24.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI