Desi a demisionat din functie, ministrul transporturilor pare mai activ ca oricand. De dimineata, Lucian Sova a vrut sa vada cum merg lucrarile pe santierul celor 3 kilometri de autostrada care vor lega A3 de soseaua Petricani. Ministrul i-a catalogat pe constructori ca fiind lenesi si i-a amenintat cu penalizari.

Potrivit ministrului, lenea muncitorilor a facut ca cei 3 kilometri de autostrada sa nu fie dati in folosinta.

Muncitorii de pe santier nu par prea afectati de spusele ministrului. Ar  mai fi de montat panourile fonoabsorbante si de turnat rosturi intre placile din beton. Deranjat de camerele de filmat si de intrebari, seful de santier a fost la un pas sa se bata cu jurnalistii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Pana acum, constructorul a amanat de 5 ori termentul de finalizare pentru cei 3 kilometri de pe A3. De fiecare data motivul a fost acelasi: vremea rea. Cel mai recent termen promis de antreprenor era 1 decembrie, adica la sfarsitul acestei saptamani. 

La plecare, Ministrul demisionar al Transporturilor a dat de inteles ca inainte de a pleca de la sefia ministerului va mai dezvalui si alte posibile fraude.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si