El a fost sustinut pentru preluarea portofoliului de organizatia PSD Suceava, fiind votat de CEx in defavoarea Ecaterinei Andronescu.

In 2015, la deschiderea anului academic, Valentin Popa spunea ca atat timp cat alocatia pentru un student e mai mica decat cea pentru un detinut, numarul lor va tinde sa se egaleze intrucat lipsa finantarii educatiei duce la costuri mai mari cu cei "needucati"

Citeste si: Tulburator! Corpul neinsufletit al unei romance zace de mai bine de o luna intr-o morga din Italia. Apelul emotionant al unui preot italian: “Cer tuturor sa se roage pentru Maria”

"Decidentii politici trebuie sa fie constienti ca atat timp cat alocatia pentru un student va fi mai mica decat cea pentru un detinut, intr-un final, numarul acestora va tinde sa se egaleze. Cu cat folosesti fonduri mai putine pentru educatie, cu atat ai nevoie de mai multi bani pentru cei needucati", a spus Popa.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Valentin Popa s-a nascut la 12 iulie 1964, iar din 1989 a inceput sa lucreze la Universitatea Stefan cel Mare din Suceava, unde din 2012 pana in prezent ocupa functia de rector.

De asemenea, Valentin Popa a fost sef al catedrei de Calculatoare si Automatizari, dar si director de proiect in cadrul unor contracte de cercetare ce implica lucrul in consortii si

managementul unor echipe de cercetatori distribuite teritorial, potrivit CV-ului afisat pe site-ul universitatii.

 

Sursa: Mediafax
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si