”La Ministerul Educației, specialiștii au realizat mai multe variante de lucru pentru posibilitatea reluării cursurilor. Aceste scenarii trebuie discutate cu toți actorii din spațiul educațional: părinți, profesori, elevi și studenți. Nu voi lua nicio decizie care să prejudicieze elevii și studenții.

Citeste si: Se îngheață sau nu anul școlar? Ministrul Educaţiei anunță decizia luată

Am spus de la bun început că nu se îngheață anul școlar.

Sceariile vor fi luate în calcul doar în momentul în care elevii, studenții și profesorii vor fi în siguranță”, a declarat Anisie, la Realitatea Plus.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Când se întorc elevii la școală? Anunțul făcut de ministrul Educației

Ministrul a mai anunțat că simulările examenelor naţionale au fost anulate, fiind înlocuite cu testele de antrenament pentru elevii claselor a VIII-a şi a XII-a.

”Simulările examenelor sunt anulate. Ele au fost înlocuite cu testele de antrenament pentru clasele a VIII-a și a XI-a. Vor fi cinci săptămânal.

Rezolvările și baremurile vor fi prezentate la TVR. Elevul trebuie să se pregătească pentru evaluările naționale și pentru bacaluareat. Examenul de rezidențiat s-ar putea susține în luna noiembrie. Salariile profesorilor se plătesc în continuare, nu se pune problema șomajului tehnic”, a spus Anisie.

Citeste si: Cum s-a transformat sistemul medical din România. Spitalele sunt focare de infecție, iar medicii au ajuns pacienți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si