" Simulările sunt mai importante în acest an mai mult decât oricând. Deci, încercăm să organizăm cât mai multe simulări pentru a putea să avem o imagine reală asupra a ceea ce au reuşit să asimileze elevii, şi nu asupra a ceea ce au predat cadrele didactice”, a precizat Sorin Cîmpeanu.

Ministrul Educației afirmă că simulările examenelor sunt mai importante în acest an

Tot el a spus că este necesară evaluarea pentru că sunt diferenţe între elevi şi pentru a se constata cât şi unde a pierdut fiecare din materie.

" Se vor organiza şi simulări. Evaluarea fiecărui elev, pentru că sunt diferenţ e de la o zonă la alta, de la o şcoală la alta, de la o clasă la alta şi de la un elev la altul, este un element extrem de important pentru a putea constata cât şi unde a pierdut fiecare elev din materie pentru ca beneficiind de cadrul legal şi resursele financiare pe care ministerul şi Guvernul le-a pus la dispoziţie – 240 de milioane de lei doar în această etapă pentru Programul de ore remediale să se poată face cât mai eficient. E nevoie de evaluarea cadrelor didactice, pentru fiecare elev este nevoie de simulări pentru evaluări centralizate pentru a vedea care sunt măsurile cele mai eficiente care se impun”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Anunț important făcut de ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. Ce școli râmân închise- LISTA COMPLETĂ


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si