Close sidebar
Close sidebar

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, anunț de ultim moment: Școala începe luni, 8 noiembrie

Elevii reiau cursurile pe 8 noiembrie, a anunţat luni ministrul interimar al Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, într-o declaraţie de presă. Două săptămâni de vacanță reprezintă maximul care poate fi recuperat de-a lungul acestui an școlar, iar vineri 5 octombrie se va stabili cum reîncepe școala, fizic sau online.

Razvan Ilie,

Sorin Cimpeanu: „Vom avea consultări cu autoritățile sanitare și vineri vom vedea care va fi modul de deschidere al școlilor, în data de 8 noiembrie”

[Sursa foto: Facebook / Sorin Cimpeanu]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Pe 8 noiembrie şcoala va începe. Vom avea consultări cu autorităţile sanitare şi vineri vom vedea care va fi modul de deschidere a şcolilor în data de 8 noiembrie, având ipoteza de bază a prezenţei fizice", a spus luni Sorin Cîmpeanu

Citeste si: Bilanț coronavirus, 1 noiembrie. Mai puține decese asociate COVID-19 în România

Se pregătește un nou ordin comun Ministerul Educației- Ministerul Sănătății

Ministrul interimar al Educației a precizat că există un document în care s-au prezentat o serie de măsuri propuse spre adoptare prin ordin comun.

Ministerul Educuației rămâne consecvent principiului ca școlile să funcționeze cu prezență fizică, însă totul depinde de situația epidemiologică din fiecare zonă în parte.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Anunțul venit din partea Ministerului Educației: „Nu avem încotro!”. Elevii nu vor da teze nici anul acesta?!

Scade numărul de teze școlare

Pe fondul noilor modificări intervenite în structura anului școlar, s-a decis reducerea numărului de teze pe care le susțin elevii în acest an. 

Ministrul Educației a anunțat că elevii clasei a opta vor susține doar două teze, în loc de trei, iar cei din liceu vor da foar trei teze, în loc de patru.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI