Potrivit Romania TV, acesta are probleme de sanatate si va fi supus unei interventii chirurgicale. Toma Petcu a solicitat Guvernului in urma cu ceva timp sa fie lasat sa mearga in Austria pentru a se trata o perioada de timp.

Acesta şi-a predat responsabilitatile catre un secretar de stat.Potrivit unor surse, ministrul ar fi suspect de leucemie. Toma Petcu a fost desemnat ministrul al Energiei din partea ALDE, scrie stiripesurse.ro.

Potrivit Romania TV, acesta are probleme de sanatate, unde va fi supus unei interventii chirurgicale. Toma Petcu a solicitat Guvernului in urma cu ceva timp sa fie lasat sa mearga in Austria pentru a se trata o perioada de timp. Acesta şi-a predat responsabilitatile catre un secretar de stat.
Potrivit unor surse, ministrul ar fi suspect de leucemie. Toma Petcu a fost desemnat ministrul al Energiei din partea ALDE.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si