Close sidebar
Close sidebar

Ministrul Energiei, internat de urgenta in Austria

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a fost internat de urgenta intr-o clinica din Austria.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Romania TV, acesta are probleme de sanatate si va fi supus unei interventii chirurgicale. Toma Petcu a solicitat Guvernului in urma cu ceva timp sa fie lasat sa mearga in Austria pentru a se trata o perioada de timp.

Acesta şi-a predat responsabilitatile catre un secretar de stat.Potrivit unor surse, ministrul ar fi suspect de leucemie. Toma Petcu a fost desemnat ministrul al Energiei din partea ALDE, scrie stiripesurse.ro.

Potrivit Romania TV, acesta are probleme de sanatate, unde va fi supus unei interventii chirurgicale. Toma Petcu a solicitat Guvernului in urma cu ceva timp sa fie lasat sa mearga in Austria pentru a se trata o perioada de timp. Acesta şi-a predat responsabilitatile catre un secretar de stat.
Potrivit unor surse, ministrul ar fi suspect de leucemie. Toma Petcu a fost desemnat ministrul al Energiei din partea ALDE.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI