Andrei Baciu a fost numit secretar de stat, în urmă cu câteva zile. “Fostul fotomodel Andrei Baciu, propus de Dacian Cioloş la Ministerului Sănătăţii şi retras înaintea votului de învestire, a fost numit, miercuri, în funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial”, a anunţat mediafax.ro.( vezi cât de bogat era consilierul decedat al Vioricăi Dăncilă)

Citeste si: Imagini senzaționale cu apartamentul Vioricăi Dăncilă din Videle! Ce se observă pe balconul casei fostului premier și ce zic vecinii despre ea FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În noiembrie 2015, tanarul medic Andrei Baciu, care avea doar 28 de ani, a figurat doar cateva ore pe lista de ministri intocmita de premierul Dacian Ciolos, pana cand in presa au aparut cateva fotografii mai vechi, care-l infatisau pozand ca fotomodel, in lenjerie intima. Presa l-a supranumit imediat "ministrul în chiloţi".  “Andrei cocheta cu modellingul si ii placea viata de noapte. Rupea cluburile in doua si se distra pana dimineata in compania prietenilor.

La plecare, avea mai mereu cate doua bunaciuni la brat. Insa nu era ceva de condamnat, baiatul era tanar, frumos si fara obligatii”,  au dezvaluit apropiati de-ai doctorului din perioada studentiei.

Andrei Baciu a fost numit secretar de stat. A absolvit Medicina în 2011

Andrei Baciu a terminat Facultatea de Medicina din Bucuresti în 2011. În prima jumătate a acestui an a urmat un program de 4 luni de formare în management spitalicesc la Scoala Nationala de Sanatate Publica din Bucuresti.

In domeniul managementului sanitar experienta sa mai include un program de formare la Open University din Marea Britanie, finalizat in iulie 2014. Andrei Baciu a terminat liceul militar din Alba Iulia in urma cu zece ani.

Din ianuarie 2012 pana in martie 2012 a fost rezident in sectia de chirurgie cardiaca a Spitalului Fundeni, apoi a lucrat doi ani in acelasi domeniu ca medic rezident in Spitalul Universitar din Rouen, Franta, unde a fost implicat si in studii de cercetare internationale. Andrei Baciu a urmat la Rouen cursuri unde i-a avut formatori pe profesorii Litzler si Cribier, doua nume cunoscute in chirurgia cardiovasculara.  Din august 2014 a revenit in Romania unde a efectuat stagii de chirurgie generala la Spitalul Universitar din Bucuresti si de chirurgie toracica la Institutul "Marius Nasta".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si