“Daca legea permite. Prezumtia de nevinovatie nu este infranta in acest moment de nimic. Cat exista prevederi foarte clare in Regulamentul Camerei si la Senat, cine poate ocupa functia de presedinte, eu cred ca si unul si celalalt respecta prevederile legale" a spus ministrul Justitiei, raspunzand unei intrebari, la plecarea de la Consiliul Superior al Magistraturii.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv, in aprilie 2016, de instanta suprema, la doi ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul "Referendumul", dupa ce initial primise un an de inchisoare cu suspendare.

Totodata, Dragnea a fost trimis in judecata de DNA la jumatatea lunii iulie a anului trecut, pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, in dosarul in care este acuzat alaturi de fosta sotie, Bombonica Prodana, pentru fapte comise pe vremea cand era presedinte al Consiliului Judetean Teleorman.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Calin Popescu Tariceanu a fost trimis in judecata de procurorii DNA Brasov, in 6 iulie 2016, pentru marturie mincinoasa, dupa ce a declarat in fata procurorilor ca nu stie nimic despre retrocedarea catre Paul al Romaniei a unor suprafete de teren din Baneasa si Snagov.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si