Close sidebar
Close sidebar

Ministrul Justitiei: "Hotelul Triumf va fi sediul DNA si al Agentiei de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate"

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a anuntat ca Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) este functionala si ca va imparti sediul cu Directia Nationala Anticoruptie, la hotelul Triumf.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Deocamdata, vom imparti un sediu cu DNA, in Walter Maracineanu si, dupa cum stiti, s-a adoptat o ordonanta de urgenta prin care hotelul Triumf va fi dat Directiei Nationale Anticoruptie, dar si acestei Agentii. Deci, sediul, intr-un viitor mediu spre lung, va fi acolo, pentru ca acolo sunt necesare alte investitii", a afirmat duminica Raluca Pruna, potrivit Agerpres.

Ministrul Justitiei a adaugat ca agentia este functionala si ca are un presedinte numit, Cornel Calinescu. Ea a mentionat că acum se aşteapta ca ministerul Finantelor să desemneze vicepreşedintele Agenţiei.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

"Vreau sa asigur pe toata lumea că Agentia este funcţionala, suntem într-un calendar, facem inventarul bunurilor indisponibilizate, deci nu avem absolut nicio întârziere", a arătat ministrul.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI