Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Ministrul Mediului lansează un anunț pentru toți șoferii: „Să fie confiscate mașinile care intră în parcurile naturale!”

Ministrul Mediului a transmis că România este ultima țară din UE în care se intră cu mașinile în parcurile naturale. Tanczos Barna a declarat că dorește sancțiuni dure pentru șoferii care încalcă regulile, chiar și confiscarea mașinilor.

Georgiana Balaban,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat că este inadmisibil ca România să fie ultima ţară din Uniunea Europeană în care încă se intră cu mașina în parcurile naturale. Oficialul dorește  sancțiuni dure pentru șoferii care nu se supun regulilor, inclusiv să le fie confiscate vehiculele.

Citeste si: Sute de masini distruse de grindina in Italia

Ce a transmis Ministrul Mediului- Tanczos Barna

„Voi propune înăsprirea pedepselor şi măsuri noi prin care să descurajăm această activitate care începe să se generalizeze la nivel naţional. Va fi nevoie de măsuri dure similare cu cele care sunt aplicate în domeniul deşeurilor, adică confiscarea mijloacelor de transport care nu respectă de exemplu legislaţia privind transportul deşeurilor, măsuri similare să fie aplicate şi în cazul în care cineva intră în Parcul Naţional fără autorizaţie şi intră în

zone în care accesul cu aceste mijloace de transport este interzis.”, a afirmat Ministrul Mediului.

Citeste si: ACCIDENT GRAV pe autostradă. Cel puţin zece morţi şi 45 de răniţi

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Oficialul dorește cu orice preț ca România să intre în rândul țărilor din UE, în privința șoferilor care merg cu mașinile în parcurile naturale.

Citeste si: Unde iti poti incarca masina electrica. Ce statii de incarcare gasesti in Romania

„Sancţiunile sunt mari de la 5000 la 25.000 de lei, colegii noştri au aplicat inclusiv sancţiuni de 10.000 de lei care au fost şi recuperate, dar văd că acest lucru nu este suficient”, a adăugat ministrul Tanczos Barna, potrivit Digi24.

Citeste si: Care este greșeala pe care toți șoferii o fac? Ordinea trecerii în intersecție

Citeste si: Accident teribil la Baia Sprie, în Maramureș. O tânără de 19 ani a rămas încarcerată

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI