Close sidebar
Close sidebar

Ministrul Mediului Michael Gove regretă „profund” că a consumat cocaină în tinereţe

Ministrul Mediului din Marea Britanie, Michael Gove, a declarat că „regretă profund” că a consumat cocaină acum peste 20 de ani, relatează BBC.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

El a declarat pentru Daily Mail că a consumat cocaină la mai multe „evenimente sociale” pe vremea când lucra ca jurnalist. Gove a afirmat că această „greşeală” nu ar trebui să îi afecteze candidatura pentru postul de lider al Partidului Conservator.

Membrii partidului vor vota un nou lider după ce premierul Theresa May a demisionat, scrie News. Gove, cel care a fost şi ministru al Justiţiei din 2015 până în 2016, este unul dintre cei 11 candidaţi din Partidul Conservator care s-au înscris în cursa pentru a o înlocui pe May, câştigătorul urmând a fi anunţat la sfârşitul lunii iulie.

Gove a declarat pentru Mail: „Am consumat droguri cu mai multe ocazii la evenimente sociale acum peste 20 de ani. Pe vremea aceea lucram ca jurnalist. A fost o greşeală. Mă uit înapoi şi îmi doresc să nu fi făcut acest lucru”.

„Cred că toţi politicienii au avut o viaţă înainte de politică. Cu siguranţă când lucram ca jurnalist nu m-aş fi gândit că voi intra în politică.

Nu am acţionat gândindu-mă la acest lucru. Întrebarea este acum dacă oamenii ar trebui să se uite la palmaresul meu de politician şi să se întrebe: «Este această persoană potrivită să conducă acum?»”, a afirmat Gove.

„Am văzut cât rău fac drogurile şi de aceea regret profund deciziile pe care le-am luat”, a adăugat el.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI