Close sidebar
Close sidebar

Ministrul Muncii a explicat ce se întâmplă cu alocațiile în 2019

Marius Budăi, ministrul Muncii, a fost întrebat de ce nu Guvernul nu majorează alocațiile copiilor din România care sunt în prezent la un minim istoric în compariație cu statele UE.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Practic, un copil din România primește zilnic 2 lei pe zi. „Am să mă abţin de la declaraţii politice. Asigurarea unui trai mai bun clar că îl facem şi avem aceste majorări de pensii şi salarii. Esste în atenţia noastră şi majorarea acestei alocaţii, dar în grija Ministerului Muncii sunt foarte multe categorii”, a spus Budăi, dând exemplu majorări de 500 la sută pentru invalizi, veterani de război, scrie Antena 3.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Dieta care protejează creierul, potrivit noilor studii: Scade riscul de boli neurologice, reduce inflamația și declinul cognitiv- antena3.ro

Budăi a mai precizat că majorările au fost date tot pentru creşterea nivelului de trai al familie, în general: „Noi analizăm, cifrele vor fi puse pe masă. Nu trebuie strict pentru alocaţia copilului, familia per total, să facem ceva pentru ea, nu strict pentru copii. Ne gândim şi când vom avea cifrele, le vom dezbate”, a spus ministrul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI