Close sidebar
Close sidebar

Anunț de ultimă oră din partea Ministrului Muncii, referitor la adeverințele de venit

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunţă că instituţiile din subordine vor prelua direct din baza de date a Ministerului Finanţelor informaţiile necesare privind veniturile cetăţenilor români, astfel încât oamenii nu vor mai fi nevoiţi să facă numeroase drumuri pentru a procura adeverinţe de venit.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

”Am reuşit!! Încă un pas concret pentru debirocratizare! Ministerul Finanţelor a acceptat, după demersuri îndelungate, propunerea ca instituţiile din coordonarea MMPS să aibă acces direct la sistemul informatic al Ministerului Finanţelor pentru a prelua informaţii privind adeverinţele de venit ale cetăţenilor. Mai rămân câteva detalii de pus la punct dar am făcut un pas important”, a scris, luni seară, Violeta Alexandru, pe Facebook.

Citeste si: Atenţionare de călătorie transmisă de MAE- Coduri portocaliu şi galben pentru furtună

Anunț de ultimă oră din partea Ministrului Muncii, referitor la adeverințele de venit

Potrivit acesteia, ”o asemenea măsură ridică povara administrativă de pe umerii cetăţenilor pentru că nu mai sunt trimişi să aducă adeverinţe, ci Casa de Pensii sau ANPIS, instituţia care plăteşte beneficii sociale, verifică datele direct la Finanţe”.

Citeste si: VIDEO| Familie recent întoarsă din Italia, ținută în carantină în condiții inumane

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Schema din spatele asasinatului cu bombă de la Arad. Filmul uciderii milionarului Ioan Crișan- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Poluare record în Capitală

”Cetăţeanul nu va mai fi nevoit să stea pe drumuri pentru a colecta adeverinţele de venit. Am insistat pentru ca o asemenea măsură să se ia cât mai repede tocmai pentru că proiectul care ar fi trebuit să ofere, de exemplu, informaţii despre perioada activă a unei persoane care se pensionează, adică scanarea Cărţilor de Muncă, a eşuat”, a mai scris Alexandru.

Citeste si: ULTIMA ORA! Drama mare in familia Gabrielei Firea! A murit in urma cu putin timp

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI