Close sidebar
Close sidebar

Ministrul propus pentru Transporturi: Tronsonul de metrou Drumul Taberei – Eroilor nu va putea fi recepţionat în 2019

Ministrul propus pentru Transporturi şi Comunicaţii, Lucian Bode, a afirmat, miercuri, în cadrul audierilor din Parlament, că tronsonul de metrou Drumul Taberei – Eroilor, de pe Magistrala 5, nu va putea fi recepţionat în acest an.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Licitaţiile la tronsonul respectiv au început în 2008, iar lucrările în 2012. Termenul de finalizare era programat pentru decembrie 2019, cu o întârziere de 4 ani faţă de data iniţială.

Miercuri, în cadrul audierilor din Parlament, Bode a precizat că finalizarea acestui proiect în acest an nu este posibilă.

Citeste si: Povestea incredibilă a unui tânăr care a slăbit 60 de kilograme în doar 11 luni! Suferea de obezitate morbida, dar Lygia Alexandrescu, specialista în nutriție kfetele.ro, l-a învățat ce să facă

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: CTP, atac dureros la Simona Halep: ”O să râdeţi, dar... ”

Citeste si: Ultimul omagiu pentru Mihai Constantinescu. Trupul artistului a fost depus la Biserica Sfânta Parascheva

”Îmi asumăm finalizarea tronsonului Drumul Taberei- Eroilor. Însă, din păcate, la cum arată situaţia acum, acest proiect nu va putea fi recepţionat în 2019", a spus Lucian Bode.

El a subliniat că, printre obiectivele majore în domeniul transporturilor, asumate şi de el, se numără autostrăzile Sibiu-Piteşti şi Comarnic-Braşov.

În plus, Bode şi-a propus modernizarea Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), dar şi redresarea companiei Tarom.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI